Over Bert Ruesink

Mijn eerste (muur)schildering (1998)
De Facebookpost die viraal ging

Mijn naam is Bert Ruesink. Ik ben 36 jaar en ik woon in Didam (Gelderland).

Al van jongs af aan heb ik een passie voor tekenen en schilderen. In 1998, toen ik 16 jaar was en ik al vele uren tekenen op papier achter de rug had maakte ik mijn eerste muurschildering. Mijn vader schilderde de kozijnen van ons huis en ik vroeg hem of ik wat creatiefs op de garagedeur mocht proberen te maken. Zo is mijn hobby en tegenwoordig werk ontstaan.

Ik heb me verder ontwikkeld tot het teken- en schilderwerk dat ik nu maak. Het is 2018 en ik heb inmiddels 20 jaar ervaring in het vak! Eerst als hobby en de laatste jaren mijn baan!

Door mijn 3d schilderij-muurschilderingen is het succes flink toegenomen. Maar liefst meer dan 6 miljoen keer werd de collagefoto van mijn eerste 3d schilderij-muurschilderingen op Facebook bekeken en al meer dan 73.000 mensen volgen nu mijn Facebookpagina!

Mijn doel is mezelf telkens te verbeteren. Ik wil graag dat iedere klant tevreden is met mijn werk. Als ik kijk naar de afgelopen jaren, dan kijk ik met trots terug op alle mooie projecten die ik heb mogen doen.

Van babykamer tot bejaardencentrum, ik kan er iedereen mee blij maken en tegenwoordig ook veel bedrijven.

Een karikatuur, muurschildering of schilderij: alles is een uitdaging en alles is uniek en persoonlijk! Creatief bezig zijn zit in mijn bloed. Ik vind het prachtig om zelf iets te creëren en mensen blij te maken met iets unieks en persoonlijks.

Wil je ook een karikatuur, muurschildering of schilderij laten maken? Neem dan gerust contact met mij op via het menu-item Aanvragen.

Bert Ruesink