Over Bert Ruesink

Mijn eerste (muur)schildering (1998)
De Facebookpost die viraal ging

Mijn naam is Bert Ruesink. Ik ben 42 jaar en ik woon in Didam (Gelderland).

Al van jongs af aan heb ik een passie voor tekenen en schilderen. In 1998, toen ik 16 jaar was en ik al vele uren tekenen op papier achter de rug had maakte ik mijn eerste muurschildering op de garagedeur bij mijn ouderlijk huis. Zo is mijn hobby en tegenwoordig werk ontstaan.

Ik heb me verder ontwikkeld tot het teken- en schilderwerk dat ik nu maak. Inmiddels heb ik bijna 25 jaar ervaring in het vak! Eerst als hobby en inmiddels alweer 11 jaar mijn dagelijks werk!

Door mijn 3d schilderij-muurschilderingen is het succes flink toegenomen. Maar liefst meer dan 6 miljoen keer werd de collagefoto van mijn eerste 3d schilderij-muurschilderingen op Facebook bekeken en al meer dan 75.000 mensen volgen nu mijn facebookpagina!

Mijn doel is mezelf telkens te verbeteren.  Als ik kijk naar de afgelopen jaren, dan kijk ik met trots terug op alle mooie projecten die ik heb mogen doen en de vele leuke dankbare reacties van de klanten.

Van babykamer tot bejaardencentrum, ik kan er iedereen mee blij maken en tegenwoordig ook veel bedrijven.

Een muurschildering of een schilderij op paneel, alles is een uitdaging en alles is uniek en persoonlijk! Creatief bezig zijn zit in mijn bloed. Ik vind het prachtig om zelf iets te creëren en mensen blij te maken met iets unieks en persoonlijks.

Wil je ook muurschildering, schilderij laten maken? Neem dan gerust contact met mij op via het menu-item Aanvragen.

Voor wie het leuk vindt, volg mijn werk op facebook of instagram: BertRuesinkART

 

Bert Ruesink